gungan_logo_394w

Kära Patient,

Välkommen till vårt första nyhetsbrev

Du är viktig för oss, tack för att vi har fått förtroendet att ta hand om din munhälsa.
Välkommen till vårt nyhetsbrev. Rådande tider har gjort att vi uppmärksammat ett behov av att snabbt och effektivt kunna dela med oss av relevant information som berör dig som patient hos oss på Stora Gungan.

Genom kommande nyhetsbrev, som skickas ut en gång i månaden, håller du dig uppdaterad om relevant och viktig information från mottagningen. Du får också tips, råd och kunskap kring vad du själv kan göra på egen hand för att förbättra din munhälsa samt får chansen att ta del av fina erbjudanden och kampanjer.


Bild på barnväggen 2

Information om ditt besök under Corona/Covid-19

Vi på Tandläkarna Stora Gungan sätter alltid våra patienters samt medarbetares hälsa och säkerhet i första hand. Nedan besvarar vi frågor som kan uppstå angående ditt besök:
Är det säkert att besöka tandläkaren?
Vi kan försäkra dig om att vi noga följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och att vi inom tandvården är vana att följa strikta hygienrutiner och hantera smittorisker. Med andra ord kan du som patient känna dig trygg att besöka oss.


Har ni öppet som vanligt?
Vi håller öppet som vanligt och du kan lita på att vi står redo att hjälpa dig med alla typer av tandvård.
Ska jag avboka mitt planerade besök?
Är du frisk och symptomfri ska du inte avboka ditt besök. Det är alltid viktigt att upprätthålla en god munhälsa, problem som inte upptäcks och åtgärdas i tid kan istället förvärras.

Jag är över 70 år, bör jag besöka tandläkaren?
Är du i behov av tandvård kan du enligt rekommendationerna besöka tandläkaren för dina besvär. Uppsöker du vård minskar risken för infektioner och du slipper att ha ont. Tillhör du en riskgrupp så bör du dock stanna hemma, då kan vi hjälpa dig att boka om ditt besök.
Om du har frågor eller har funderingar kring ditt besök så kan du alltid kontakta oss
via vår hemsida
eller ringa oss på 08-648 77 88 så hjälper vi dig.


www.storagungan.com
facebook instagram 
gungan_logo_394w