Tandläkarna Stora Gungan

Kära Patient,

Nu är sommaren äntligen här

Vi vill önska dig en härlig sommar - Tack för att vi har fått förtroendet att ta hand om din munhälsa.

Den turbulenta våren har blåst förbi och nu står vi alla inför en härlig men kanske lite annorlunda sommar. Innan vi alla tar plats i solen och börjar njuta av ledighet och värme så vill vi uppdatera dig om vårt arbete och det som händer på mottagningen just nu och framöver:

Sommartider

Vi håller öppet hela sommaren

Det kan vara bra att veta att under sommaren håller vi öppet med lite andra öppettider än vanligt. Vecka 29 t.o.m 32 håller vi öppet måndag - torsdag mellan kl. 08-16 fredagar 08-15.
Sara korn

Sara går på mammaledighet

Tandläkaren Sara Korn går på mammaledighet. Det innebär att du som är patient hos Sara kommer att bli kallad till en annan tandläkare på kliniken under tiden hon är föräldraledig.
Självklart kan du förvänta dig precis samma kvalitativa vård hos din nya behandlare, då alla som jobbar på Stora Gungan är lika kompetenta och duktiga.


Pi Bellgran

Pi flyttar till Gotland

Vår mycket omtyckta kollega Pi Bellgran ska flytta och kommer istället börja arbeta på Gotland. Stora Gungan önskar henne självklart ett stort lycka till med flytten och det nya arbetet på annan ort.
Försäkringskassan

Vi utbildar oss - Försäkringskassan

Tandvårdens försäkringssystem förändras kontinuerligt och för att ni som patienter ska få det mesta av denna försäkring har vi nu kurs i tre omgångar för all personal under våren.

Du vet väl att ni alltid kan fråga oss om du har funderingar kring dina ersättningar vid behandling?

Du har väl inte missat vårt fina erbjudande på tandblekning?

Just nu, och under hela sommaren, har vi ett fint erbjudande på trygg och modern tandblekning till dig som är patient.
Komplett Tandblekning: 1500kr, eller endast en käke: 1000kr. (ord.pris 1500 kr per käke)
Om du har frågor eller har funderingar kring tandvård, behandlingar eller ditt besök så kan du alltid kontakta oss via vår hemsida eller ringa oss på 08-648 77 88 så hjälper vi dig.

www.storagungan.com
facebook instagram 
Tandläkarna Stora Gungan