Vi utför alla typer av behandlingar

Vi på Stora Gungan är beredda att hjälpa dig oavsett vilket behov just du har. Tack vare vårt kompletta utbud av behandlingar, behöver du aldrig besöka flera instanser.

Vi är nu flera kompetenta tandläkarteam på plats. Det betyder att vi kan erbjuda ett mycket brett kunnande inom all typ av vuxentandvård. Vi har mycket stor erfarenhet av avancerad tandkirurgi och omfattande bettrekonstruktioner. Både när det gäller funktionella och estetiska fall. Vi har sedan starten framgångsrikt arbetat med en omfattande bettrestaureringar, rotbehandlingar, implantat och andra avancerade ingrepp.

Vilka behandlingar gör en tandhygienist?

Behandlingar av en tandhygienist innefattar råd, tips och behandlingar för att du ska behålla en god munhälsa under hela livet. Det innebär bland annat munhygieniska instruktioner, att ta bort tandsten som ibland sitter djupt på tandrötterna är tandhygienister experter på. Detta är en förutsättning för att ha ett friskt tandkött. Patienter med tandlossning har ett större behov att gå till hygienist men även om du inte har tandlossning är det mycket bra för din tandhälsa att få behandlingar av ett proffs.

Behandlingar med tandtekniker

Våra erfarna medarbetare är lite av en blandning av tekniker och artister, vilket innebär att vi lägger mycket tid och möda på behandlingar som ger dig precis rätt färgnyans för ditt nya leende. Som ett led i vår strävan att leva upp till den förstklassiga tandvårds behandlingar så anser vi att den kvalitet på det arbete vi levererar är beroende av både duktiga medarbetare, men också klara och tydliga rutiner i våra behandlingar. Därför har våra tandtekniker genomgått ett gediget kvalitetssäkringsarbete och är nu stolta ägare till ett FR2000 Certifikat. Detta kommer förhoppningsvis att märkas i kontakterna med oss, genom att den kvalitet vi levererar är av högsta klass.

Vi utför även behandlingar på remitterade patienter

En stor del av vår behandlingar utförs på remitterade patienter. Vi har över tio års erfarenhet av olika behandlingar. Till exempel remissendodonti, implantatkirurgi och apikalkirurgi. Vi har även samarbetsformen implantatpartnerskap för kollegor som är intresserade av implantat. Och tack vare vår egen CBCT tar vi emot röntgenremisser i samarbete med röntgenspecialist. Vi utför även lägesbestämningar, rtg-undersökningar inför implantatbehandlingar och virtuell implantatplanering. Dessutom tillverkar vi operationsguider med 3D-printer för eget och andra kollegors bruk med My Dental Guide.