Willa RED

Patient information

Skärmklipp till FB1

Patient information

Ett brett erbjudande

Tack vare våra kompetenta team kan vi erbjuda allt fler patienter vård hos oss på Stora Gungan.
Våra tandläkare Mats Brontén, Anna Nilsson, Wesam Ramadan med fler erbjuder tillsammans med sina team ett mycket brett kunnande inom all typ av vuxentandvård.
Vår stora erfarenhet av avancerad tandkirurgi, omfattande bettrekonstruktioner, funktionella och estetiska fall, gör oss till det självklara valet.
Vi har sedan starten framgångsrikt arbetat med en omfattande remissverksamhet från otaliga tandläkare i Stockholmsområdet för rotbehandlingar, implantat och andra avancerade ingrepp.

Tandhygienist

Det är inte alltid man måste besöka en tandläkare. En tandhygienist kan hjälpa och behandla dig för att du ska behålla en god munhälsa. Det innebär bland annat munhygieniska instruktioner och till exempel att ta bort tandsten. Detta är en förutsättning för att ha ett friskt tandkött. Om du har tandlossning har du ett större behov att gå till en tandhygienist, men även om dina tänder mår bra, är det mycket bra att få tänderna rengjorda på ett proffsigt sätt.

Tandtekniker

Vi erbjuder också hjälp av våra tandtekniker som är lika mycket artister, som de är tekniker. Det betyder att de lägger mycket tid på att hitta precis rätt färgnyans för ditt nya leende.

Vi levererar kvalitet av högsta klass!

Remisser

En stor del av vår verksamhet är remitterade patienter. Vi har över tio års erfarenhet av remissendodonti, apikalkirurgi och implantatkirurgi. Dessutom har vi samarbetsformen implantatpartnerskap för kollegor som är intresserade av Implantatbehandlingar. Vi har egen CBCT, vi tar emot röntgenremisser i samarbete med röntgenspecialist. Vi utför även lägesbestämningar, rtg-undersökningar inför implantatbehandlingar. Vi utför även virtuell implantatplanering samt tillverkar operationsguider med 3D-printer för eget och andra kollegors bruk med My Dental Guide.

Kontakt

15617183-the-stockholm-globe-arena

Tandläkarna Stora Gungan

Tandläkarna Stora Gungan
Arenavägen 33
121 77 Johanneshov

 

Vägbeskrivning »

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Välkommen som ny patient

Välkommen som ny patient hos våra tandläkare

Läs mer