Patient information

Ett brett erbjudande

Bäste patient eller blivande patient!

Tack vare våra kompetenta team kan vi erbjuda allt fler patienter vård hos oss på Stora Gungan.

Våra tandläkare Anna Nilsson, Wesam Ramadan, Michelle Tejme, Pi Bellgran, Moa Ögren, Camilla Bågander, Sara Korn, Melvin Sohrabi och Mats Brontén erbjuder tillsammans med sina team ett mycket brett kunnande inom all typ av vuxen- och barntandvård.

Vår stora erfarenhet av avancerad tandkirurgi, omfattande bettrekonstruktioner, funktionella och estetiska fall, gör oss till det självklara valet.
Vi har sedan starten framgångsrikt arbetat med en omfattande remissverksamhet från otaliga tandläkare i Stockholmsområdet för rotbehandlingar, implantat och andra avancerade ingrepp. Tre av våra Tandläkare är utbildade till nischtandläkare inom endodonti (rotbehandlingar): Pi Bellgran, Camilla Bågander och Wesam Ramadan. Från september 2018 är vi mycket stolta över att ha specialist i protetik Melvin Sohrabi hos oss.

Tandhygienist

Det är inte alltid man måste besöka en tandläkare. En tandhygienist kan hjälpa och behandla dig för att du ska behålla en god munhälsa. Det innebär bland annat munhygieniska instruktioner och till exempel att ta bort tandsten. Detta är en förutsättning för att ha ett friskt tandkött. Om du har tandlossning har du ett större behov att gå till en tandhygienist, men även om dina tänder mår bra är det mycket bra att få tänderna rengjorda på ett proffsigt sätt.

Tandtekniker

Vi erbjuder också hjälp av våra tandtekniker som är lika mycket artister, som de är tekniker. Det betyder att de lägger mycket tid på att hitta precis rätt färgnyans för ditt nya leende. Vårt egna tandtekniska lab med Tomas Makdissi, Branko Radovanovic, Vicky Gkole har den senaste tekniken för framställning av kronor och proteser. Ingen tandteknik hos oss är upphandlad eller kommer från Kina.

Vi levererar kvalitet av högsta klass!

Remisser

En stor del av vår verksamhet är remitterade patienter. Vi har nu 15 års erfarenhet av remissendodonti, apikalkirurgi och implantatkirurgi. Dessutom har vi samarbetsformen implantatpartnerskap för kollegor som är intresserade av implantatbehandlingar. Vi har egen CBCT och vi tar emot röntgenremisser i samarbete med röntgenspecialist. Vi utför även lägesbestämningar och röntgenundersökningar inför implantatbehandlingar. Vi utför även virtuell implantatplanering samt tillverkar operationsguider med 3D-printer för eget och andra kollegors bruk med My Dental Guide.
Vi tar även emot remisser gällande antiapnéskenor, även kallade snarkskenor.