MITT TANDLÄKARTEAM

Bild av Mats Brontén

Tandläkare, Vd

Mats Brontén

Bild av Camilla Bågander

Tandläkare

Camilla Bågander

Bild av Sara Korn (f.d Lennartsson)

Tandläkare

Sara Korn (f.d Lennartsson)

Bild av Anna Nilsson

Tandläkare

Anna Nilsson

Bild av Wesam Ramadan

Tandläkare

Wesam Ramadan

Bild av Chris Johansson

Tandläkare

Chris Johansson

Bild av Joakim Edsbrand

Tandhygienist

Joakim Edsbrand

Bild av Christian Barraza

Tandläkarassistent

Christian Barraza

Bild av Åsa Eriksson

Tandsköterska

Åsa Eriksson

Bild av Karen Josefsson

Tandsköterska

Karen Josefsson

Bild av Malin Wieslander

Tandsköterska

Malin Wieslander

Bild av Ulrika Örell

Tandsköterska

Ulrika Örell

Noomi Östergren

Bild av Ioanna Gkole

Tandtekniker

Ioanna Gkole

Bild av Vicky Gkole

Tandtekniker

Vicky Gkole

Bild av Tomas Samuelli

Tandtekniker

Tomas Samuelli

Bild av Ulrika Åström

Arbetsledare

Ulrika Åström

Bild av Marina Wahlström

Receptionen

Marina Wahlström

Bild av Simon Karlsson

Simon Karlsson

Bild av Aida Brontén

HR/Marknad

Aida Brontén

Bild av Orfa-Ruth Lopez De Rodas

Lokalvård

Orfa-Ruth Lopez De Rodas

Stora Gungan 08161920

Om oss

Varmt välkommen till Stora Gungan

Tandläkarna Stora Gungan är en privat tandläkarklinik som inriktar sig på allt inom modern och kvalitativ vuxentandvård. Vi är en fullt utrustad mottagning och har alltid som ambition att erbjuda våra patienter en toppmodern tandvård i världsklass. 

Stora Gungans resa började i Enskede 1991 då Bo Andersson, Dan Andersson och Christina Bergström tog över en befintlig tandläkarklinik i Enskede som var belägen på adressen Stora Gungansväg. Därav namnet. Sedan 2015 drivs Tandläkarna Stora Gungan av tandläkare Mats Brontén i en större, nyrenoverad och toppmodern lokal på Arenavägen 33, vid Globen.

Till mottagningen tar du dig enkelt med tunnelbana, tvärbana, buss eller bil. Det finns också goda parkeringsmöjligheter i området som underlättar ditt besök. Du hittar mer information under kontakt eller hitta till oss.

Under alla dessa år har vi fått möjligheten att träffa och hjälpa tusentals människor i behov av tandvård. Vi är mycket stolta och tacksamma över att vi fått förtroendet att hjälpa våra patienter att uppnå och bibehålla en optimal munhälsa och munstatus oavsett vårdbehov. 

  • Vi har ca 7 000 patienter.
  • Våra medarbetare talar flera olika språk och kan vid behov hjälpa dig som patient.
  • För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs och har en god arbetsmiljö. Vi arbetar systematiskt med arbetsmiljö och strävar alltid efter att ha en god stämning och hög närvaro på kliniken.
  • Vi erbjuder trygga anställningsvillkor och har kollektivavtal med Vårdföretagarna, vilket innebär att tandsköterskor, administrativ personal, tandhygienister samt tandtekniker omfattas av gällande kollektivavtal för Tandvård.
  • Vi har ett integrerat intranät och kvalitetsledningssystem som på ett systematiskt sätt leder och stödjer verksamheten för att uppfylla patientsäkerhet, driftsäkerhet och medarbetarnas behov av information. Kvalitetsledningssystemet säkerställer och uppfyller både externa och interna krav ställda på verksamheten.

Vi på Stora Gungan

Vårt team av kunniga och engagerade tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och administratörer arbetar under eget ansvar och gör sitt yttersta för att kunna erbjuda våra patienter en modern och kvalitativ tandvård. Med bred kompetens, eget tandtekniskt laboratorium och toppmodern utrustning ligger vi i framkant av det senaste inom tandvård och vi strävar alltid efter vara en helhetslösning för våra patienters munhälsa. Tillsammans möter vi dagligen mängder med härliga patienter och vi är oerhört glada över att vi fått äran att ta hand om deras tänder. 

 

En helhetslösning inom tandvård

Förutom vår breda kompetens inom hela spektrat för allmäntandvård står verksamheten även på fler stabila ben: Willa Remiss & My Dental Guide. Dessa verksamheter möjliggör att vi, även i avancerade fall, kan erbjuda en kvalitativ helhetslösning inom tandvård – allt under ett och samma tak.

Willa Remiss

Willa Remiss Tandläkarna är en remissklinik specialiserad på endondonti, apikalkirurgi, implantatkirurgi och protetik.

Till Willa Remiss kommer patienter via remiss från privatägda kliniker samt via vårt goda samarbete med landstingen. Vi erbjuder kraftigt förkortade väntetider vid jämförelse med många andra remissmottagare och vi fungerar också som utbildningsklinik inom bland annat kirurgi och bidrar på så sätt med kompetenshöjning till våra kollegor runt om i Sverige.

My Dental Guide

Implantatplanering och guidekirurgi.

My Dental Guide förbättrar planering och placering av kirurgiska tandimplantat för tandläkarmottagningar. Planering i 3D ger tydliga terapiplaner som i sin tur skapar bättre implantatplaceringar, bättre förståelse för patient, bättre protetik, kortare operationstider, färre komplikationer, oftare snabbare läkning och mindre efterbesvär. Vi är övertygade att detta är implantologins nästa steg för bättre resultat.