Lediga tjänster

Receptionist

Vår klinik är lättillgänglig och ligger vid Globen. Vi är idag ett trettiotal anställda. Nu behöver vi bli fler och söker nu speciellt en person som är ansiktet utåt och som gärna ger service till våra patienter.

Vi har tio behandlingsrum, ett operationsrum, egen avdelning
för tillverkning av operationsguider (My Dental Guide) samt eget tandtekninskt lab. Vi erbjuder ett omväxlande arbete i en kraftfull organisation som utvecklas kontinuerligt. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och vi har öppet mellan 07.00 – 19.00.

Vi söker dig som är en genuin servicemänniska och ser fram emot att ha många personliga möten både på plats och i telefon. Du har erfarenhet av tandvård eller någon annan slags vård. Vi ser gärna att du tidigare har erfarenheter av ett serviceyrke så att du trivs med full fart.

Vi ser också gärna att du har goda digitala kunskaper och ser fram emot att hantera våra bokningssystem, mail och telefon på ett professionellt sätt.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde mars 2019.

Ansökningssätt
E-POST till : jobb@storagungan.com

Tandsköterska

Vi söker dig som tycker att det är roligt att vara tandsköterska!
Du har jobbat flera år i yrket och har vana att assistera samt arbeta deligerat.
Du trivs med ett högt tempo och kan ta egna initiativ.

Vi ser gärna att du har mångårig erfarenhet av vuxentandvård, kunskaper inom assistans vid kirurgiska ingrepp samt van vid opus och kan hantera de vanliga office-program.
Du ska ha god empati och tycka om kontakten med människor.
Vi sätter vidare stort värde vid din sociala kompetens .

Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Ansökningssätt
E-POST till : jobb@storagungan.com

Tandläkare

Till vår toppmoderna klinik söker vi en tandläkare med erfarenhet inom allmäntandvård som kan arbeta effektivt och skapa goda relationer.
Tandläkarna Stora Gungan ligger alldeles vid Globen i Stockholm och har drygt 25 medarbetare.

Kliniken är fullt tekniskt utrustad för avancerad diagnostik, specialbehandling och vardagstandvård bl.a. med CBCT-röntgen och mikroskop. Kliniken har tio
behandlingsrum varav ett operationsrum och en separat konferensdel. Kliniken har även en egen tandteknisk avdelning och egen tillverkning av operationsguider – allt samlat under ett och samma tak. Vi erbjuder ett omväxlande arbete i en modern klinik och en organisation som utvecklas kontinuerligt. Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.

Vi har öppet endast vardagar.

Intresserad? Skicka gärna ditt CV och ett personligt brev till: jobb@storagungan.com