stora-gungan-08161869

Vår personal

Tandläkare

Bild av Mats Brontén

Mats Brontén

Tandläkare

Mats ansvarar för den kirurgiska och remitterade vården på kliniken. Mats utför till övervägande del klinikens kirurgiska behandlingar d.v.s. apikalkirurgi och implantatkirurgi men även protetiskt stora bettrehabiliteringsfall. Mats är även ansvarig för projektet My Dental Guide i samarbete med Dental Wings/CoDiagnostix som lanserades i Skandinavien i samband med Swedental i november 2013. För mer information se www.mydentalguide.se.

Bild av Anna Nilsson

Anna Nilsson

Tandläkare

Att arbeta som tandläkare på Stora Gungan är både fantastiskt och stimulerande. Våra lokaler är toppmoderna och välutrustade och fylls dagligen med vänliga patienter och medarbetare. Jag har även utbildning inom sömnmedicin och tar gärna emot remisser gällande antiapnéskenor (s.k. snarkskenor).
Jag önskar alla patienter hjärtligt välkomna.

Bild av Wesam Ramadan

Wesam Ramadan

Tandläkare

Det känns otroligt tillfredsställande att arbeta inom ett framtidsfokuserat företag som gärna investerar och satsar på odontologin. Medarbetarna och patienterna ligger alltid i fokus. Jag arbetar som nischtandläkare inom endodonti (rotbehandling) och har flera års erfarenhet av att hantera remitterad tandvård. Välkommen till mig för en femstjärnig rotbehandling.

Bild av Camilla Bågander

Camilla Bågander

Tandläkare

Min tandvårdskarriär började som tandsköterska för att efter ett tag ta klivet upp och utbilda mig till tandläkare. Efter många år som tandläkare är jag nu otroligt stolt över att få komma till en klinik som är patientorienterad och professionell. Att få bygga upp en relation med patienter från Christina Bergström känns trevligt och motiverande. Jag tackar för ert förtroende och hoppas på att fortsätta bidra till en bra tandhälsa för våra patienter.

Bild av Pi Bellgran

Pi Bellgran

Tandläkare

Jag arbetar som nischad tandläkare inom endodonti
(rotbehandling) och har tidigare jobbat inom medicinsk tandvård. Att arbeta för en privat tandvårdsklinik har gett mig nya höjder av delaktighet och nytänkande. Jag önskar alla patienter hjärtligt välkomna för behandling till mig och min sköterska Sussie.

Bild av Michelle Tejme

Michelle Tejme

Tandläkare

Hos tandläkarna Stora Gungan står patienterna alltid i fokus. Jag brinner för barntandvård och tar gärna emot hela familjen som patienter. Jag har även utbildning inom sömnmedicin och tar gärna emot remisser gällande antiapnéskenor (s.k. snarkskenor).
Varmt välkomna!

Bild av Moa Ögren

Moa Ögren

Tandläkare

Vi på Tandläkarna Stora Gungan finns alltid tillgängliga för våra patienter. Att arbeta som tandläkare är roligt och utmanande.
Det känns underbart att få arbeta tillsammans med ett fantastiskt gäng tandvårdare för att skapa den bästa tandvården för varje patient.

Bild av Sara Korn (f.d Lennartsson)

Sara Korn (f.d Lennartsson)

Tandläkare

Med stor glädje ser jag fram emot att få jobba tillsammans med alla här på Stora Gungan-ett härligt gäng tandentusiaster på en modern, högteknologisk klinik med patienternas bästa i fokus.
Det är en stor ära att få ta över ansvaret för Dans patienter och jag gör det med ödmjukhet och respekt och jag hoppas att vi tillsammans ska bygga upp ett ömsesidigt förtroende och en riktigt fin relation. Jag ser fram emot att få möta er alla i behandlingsrummet!

Våra glada, pensionerade tandläkare

Bild av Bo - Christina - Danne

Bo - Christina - Danne

Tandläkare

Vi är stolta över våra kollegor på Stora Gungan som nu tar över ansvaret för dig som patient!

Tandläkarna Stora Gungan har som du säkert vet flyttat ihop med Willa Tandhälsa. Vi är därmed idag en av Stockholms modernaste och bäst utrustade tandvårdskliniker.

Vi vill tacka för alla trevliga och givande samtal, all glädje och en och annan tår. En sak är säker, vi har världens bästa patienter här på Stora Gungan!

Vi kanske ses i väntrummet framöver.

Bild av Lena Edin

Lena Edin

Tandläkare

Efter över 30 år i yrket väljer jag nu att sluta som tandläkare på Stora Gungan för att ägna mig åt andra saker i livet. Jag vill tacka för förtroendet jag har fått under alla år som vi haft tillsammans.
Min förhoppning och önskan är att ni fortsätter som patienter på Stora Gungan. Kliniken kommer efter återuppbyggnaden att bli en av Stockholms främsta med stort kunnande och hög kompetens. Jag önskar er alla allt gott i framtiden.

Reception

Bild av Marina Wahlström

Marina Wahlström

Receptionist

Tandsköterska i botten med bred social och administrativ kompetens.
Om du ringer till oss är det oftast Marina som svarar.
Det går också bra att maila till oss info@storagungan.com

Bild av Rahil Kusoglu

Rahil Kusoglu

Receptionist

Glad och utåtriktad receptionist med serviceanda som oftast svarar när ni ringer till klinken.
Rahil har tidigare arbetat i receptionen hos Willa Tandhälsa.

Bild av Aida Brontén

Aida Brontén

Platschef

Jag är utbildad tandtekniker och HR-specialist. Att leda, samordna och hantera den dagliga driften och personalstyrkan på vår tandläkarmottagning är otroligt roligt och utmanande.
Sociala medier och digital marknadsföring för Willa Remiss Tandläkarna och Tandläkarna Stora Gungan är någon jag ägnar mig åt mellan varven.

Guidekirurgi

Bild av Mats Brontén

Mats Brontén

Klinikchef

Ansvarig tandläkare, My Dental Guide, klinikchef Tandläkarna Stora Gungan samt Willa Remiss Tandläkarna

Bild av Tomas Samuelli

Tomas Samuelli

Tandtekniker

Tomas är utbildad tandtekniker vid Karolinska institutet Huddinge. Utexaminerad 2012. Specialiserad på virtuell implantatplanering samt operationsguidedesign.

Bild av Ioanna Gkole

Ioanna Gkole

Tandtekniker

Ioanna är specialiserad i CAD/CAM för kron och broprotetik och arbetar på vårt egna tandtekniska labb. Hon tillverkar individuellt anpassade kronor, broar, bettskenor samt andra medicintekniska konstruktioner på beställning från våra tandläkare.

Bild av Vicky Gkole

Vicky Gkole

Tandtekniker

Vicky arbetar som porslinstekniker i vårt egna interna lab.
Att samarbeta med tandläkaren och hjälpa patienter ersätta skadade eller förlorade tänder med hjälp av porslin är oerhört stimulerande.
Jag gillar även att ta hand om färgtagnings patienter.

Tandhygienister

Bild av Joakim Edsbrand

Joakim Edsbrand

Tandhygienist

Joakim arbetar förebyggande och med sjukdomsbehandlande åtgärder i munnen på vuxna patienter.
Du får alltid ett professionellt och trevligt bemötande hos Joakim.

Bild av Sirpa Räihä

Sirpa Räihä

Tandhygienist

Sirpa arbetar förebyggande och med sjukdomsbehandlande åtgärder i munnen på vuxna patienter.
Med regelbundna besök hos Sirpa förebygger du karies och tandlossningssjukdomar.

Bild av Johanna Saiedi Häggqvist

Johanna Saiedi Häggqvist

Tandhygienist

Vi välkomnar Johanna Saiedi Häggqvist till kliniken. Johanna är en mycket erfaren och duktig tandhygienist som förutom sitt stora odontologiskt kunnande också har stor social kompetens och har lätt för att skapa fina relationer med människor.

 

Tandsköterskor

Bild av Pernilla Levai Vangenmo

Pernilla Levai Vangenmo

Tandsköterska

Pernilla är glad och seviceinriktad och har flerårig erfarenhet som assisterande tandsköterska. Hon arbetar tillsammans med Michelle Tejme.

Bild av Malin Wieslander

Malin Wieslander

Tandsköterska

Malin arbetar tillsammans med Sara Korn. Hon är en glad och erfaren tandsköterska.

Bild av Karen Josefsson

Karen Josefsson

Tandsköterska

Vi välkomnar Karen till kliniken. Hon är en positiv, erfaren tandsköterska som jobbar tillsammans med tandläkare Wesam Ramadan.

Bild av Christian Barraza

Christian Barraza

Tandläkarassistent

Christian arbetar tillsammans med Tandläkare Mats Brontén. Han har flerårig erfarenhet av assistans inom kirurgiska och protetiska behandlingar.

Bild av Åsa Eriksson

Åsa Eriksson

Tandsköterska

Åsa är en erfaren, trevlig och duktig tandsköterska som arbetar tillsammans med Moa Ögren.

Bild av Susanne Hansson

Susanne Hansson

Tandsköterska

Sussie arbetar tillsammans med Pi Bellgran och hon har flerårig erfarenhet som assisterande tandsköterska.

Bild av Ulrika Örell

Ulrika Örell

Tandsköterska

Ulrika är en är glad och serviceinriktad tandsköterska som arbetar tillsammans med Camilla Bågander.

Bild av Ayla Arslan

Ayla Arslan

Tandsköterska

Ayla arbetar tillsammans med Anna Nilsson. Ayla har flerårig erfarenhet som assisterande tandsköterska.

Bild av Orfa-Ruth Lopez De Rodas

Orfa-Ruth Lopez De Rodas

Lokalvård

Vi genomför daglig städning med hjälp av egen lokalvårdspersonal. Orfa är heltidsanställd för att hålla våra lokaler toppfina.