Nya tandläkare

Vi välkomnar nya tandläkare till Stora Gungan!

12 okt 2018

Vi har nu rekryterat två tandläkare som kommer att ta över våra medarbetare Dan Andersson och Christina Bergströms respektive patienter.

Camilla och Christopher får själva presentera sig här:


Camilla Bågander
TANDLÄKARE

Min tandvårdskarriär började som tandsköterska för att efter ett tag ta klivet upp och utbilda mig till tandläkare. Efter många år som tandläkare är jag nu otroligt stolt över att få komma till en klinik som är patientorienterad och professionell. Att få bygga upp en relation med patienter från Christina Bergström känns trevligt och motiverande. Jag tackar för er förtroende och hoppas på att fortsätta bidra till en bra tandhälsa för våra patienter.


Christopher Tollefors
TANDLÄKARE

Jag sökte mig till Tandläkarna Stora Gungan för att få nya utmaningar och möjligheter att arbeta på ett sätt som jag tycker är tillfredsställande. Att få ta över alla patienter som Dan Andersson har haft under många år är en ära men även ett stort ansvar som jag tar på allra största allvar.

Att arbeta inom ett företag med hög odontologisk kompetens och sunda värderingar känns professionellt och spännande. Ser framemot att träffa alla patienter och förhoppningsvis överträffa alla förväntningar!


Vi hälsar våra nya kollegor hjärtligt välkomna!

/Personalen på Stora Gungan